Producten

Damwand platen

Bent u op zoek naar damwand platen? Dan bent u bij HO Meijering aan het juiste adres. Bij HO Meijering hebben we de keuze uit verschillende kleuren en lengtes damwandplaten. De damwand platen die wij verkopen, leveren wij voor een scherpe prijs doordat het zogenaamde restpartijen betreft. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor damwand platen voor een scherpe prijs van €6,- per strekkende meter. Ook voor de benodigde bevestigingsmaterialen kunt u bij ons terecht.

Handelsonderneming Meijering: niet alleen voor damwand platen

Bij Handelsonderneming Meijering vindt u niet alleen een variërend aanbod aan damwand platen in verschillende kleuren en lengtes, maar ook schroeven om de platen mee vast te zetten. Verder vindt u bij ons op het terrein een breed assortiment aan verschillende soorten containers, bouwketen, landbouwmachines en ijzerwaren. Benieuwd naar ons meest actuele assortiment? Kom eens langs of neem contact op. Zoek niet verder, Meijering bellen!

Onze bestsellers

FFP2 Maskers - Dutch PPE Solutions

damwand

diverse ijzeren balken

damwandplaten

Over Handelsonderneming Meijering

Handelsonderneming Meijering is gevestigd nabij Smilde. Bij ons vindt u een ruim en wisselend assortiment van goederen als doosjes schroeven, ijzerwaren, ijzeren balken, containers, landbouwvoertuigen en ga zo maar door. Ons bedrijf is gevestigd op het terrein van voormalig aardappelmeelfabriek Hoogerbrugge, later 'Smilde en Omstreken' en 'W.A. Scholten'. Na de sluiting van de fabriek in 1975 werd het terrein in gebruik genomen door autosloperij en ijzer- en metaalhandel Meijer. Sinds de oprichting van Handelsonderneming Meijering delen wij het terrein met de firma Meijer.

Neem contact op

Contactformulier

Bent u benieuwd naar ons meest actuele assortiment? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bel ons. Ook kunt u langskomen op onze locatie nabij Smilde.