Producten

Fotoshoot locatie?

Ben je op zoek naar een goede fotoshoot locatie? Dan ben je op het terrein van HO Meijering aan het juiste adres. Op ons terrein vind je een industriële fotoshoot locatie die door de ruige uitstraling en de prachtige lichtinval bij uitstek geschikt is voor het houden van een fotoshoot of het opnemen van bijvoorbeeld een videoclip. Gebruik maken van onze locatie? De locatie is te huur, neem hiervoor contact met ons op.

Voor hét perfecte plaatje...

Fotoshoot locatie?

De geschiedenis van onze fotoshoot locatie

Het terrein van HO Meijering is niet altijd in gebruik geweest voor onze handelsonderneming. In 1894 werd de aardappelmeelfabriek 'Hoogerbrugge', later omgedoopt tot 'Smilde en Omstreken' en 'W.A. Scholten' opgericht.

In de aardappelmeelfabriek werden aardappelen verwerkt tot aardappelmeel. De fabriek was één van de zeven coöperatieve fabrieken van het Scholten concern in Drenthe.

De fabriekslocatie is tot 1975 in gebruik geweest, waarna deze gesloten werd. Het terrein werd hierna in gebruik genomen door de firma Meijer die het terrein veranderde in een autosloperij en ijzer- en metaalhandel. Het terrein wordt sinds de oprichting van Handelsonderneming Meijering gedeeld met de firma Meijer.

Meer informatie? Laat hieronder jouw gegevens achter

Wij zullen je zo snel mogelijk voorzien van meer informatie.